Pony’s zoeken nieuwe eigenaar

De reden dat we afstand van de pony’s doen is omdat de eigenaar is overleden, en het land waar ze nu op staan word verkocht.

Het gaat om een Binky een vosbontje  ruin van 14 jaar ras is onbekend is bij de eigenaar geboren en daar dus grootgebracht het is een heel rustige dier maar om de een of andere reden is hij niet zo dol op kinderen volwassen kunnen alles met hem doen en hij is heel nieuwsgierig er  loopt vaak een hond in de wei en daar is hij helemaal niet bang voor ,hij kan het  heel goed vinden met zijn weigenoot ze zijn  samen opgegroeid .Hij is gechipt .

De weigenoot is Fabiënne van Schilling zij is een  shetlander een vos van 7 jaar zij heeft een heel goed karakter is heel zachtaardig en heeft zich als een moeder ontfermd over Binky ze moeten daarom ook samen blijven . Ze kunnen het samen heel goed vinden .Zij is gechipt .  Zover als wij weten zijn  ze gezond alleen hebben we bij  beide  de manen staart en pony bij moeten knippen omdat ze door de distels hadden gerold,maar gelukkig groeit dat weer aan.

Heeft u interesse ? Neem dan contact op met Anne van Lith op het mobiele nummer 06-42390734.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.