Sponsoren en Links

Sponsoren

Logo Erkend DierenLot Beneficiant highresStichting Dierenlot

Vele dieren lijden een buitengewoon beroerd bestaan; ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken…… soms ernstig mishandeld…… of zonder pardon op straat gezet en aan hun lot overgelaten. Eenzaam moeten ze dan op zoek naar wat voedsel en een veilige plek om te schuilen.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan.


 

logo dinamofondsHet Dinamo Fonds.

Jaarlijks keert het Dinamo Fonds de netto-inkomsten uit beheerd vermogen uit aan projecten op het gebied van dierenwelzijn, natuurbehoud en monumentenzorg.


logo Manders Brada stichtingManders-Brada stichting.

De Manders-Brada stichting verleent hulp aan zieke, zwervende en onverzorgde dieren, één en ander in samenwerking met bonafide daarvoor bestemde instellingen.


Nijhof Mens & Dier

www.nijhofmensendier.nl/


Links

logovagabondkl.png copyStichting Vagabond-Pets (SVP)

Stichting Vagabond Pets is een non-profit organisatie die bestaat uit een groepje enthousiaste vrijwilligers, die de leefomstandigheden willen verbeteren van asieldieren in Polen e.o.


van BylandstichtingGravin van Bylandt Stichting

De M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting, opgericht in 1964, is een vermogensfonds dat financiële steun biedt aan stichtingen en verenigingen die projecten tot stand willen brengen in het algemeen belang van mens en/of dier in Nederland.


dierencrematoriumDierencrematorium Stadskanaal.

In een gemoedelijke omgeving kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw trouwe huisgenoot.


logo Nijdier

De Stichting Nijdier (voor het welzijn van paarden en andere dieren) heeft als algemeen doel het dierenwelzijn te bevorderen. Zij streeft dit na door financiële ondersteuning van dierenwelzijnsorganisaties bij concrete projecten. Ondersteuning in een wetenschappelijk onderzoeksproject valt hier ook onder.


 

Reacties zijn gesloten.