Dit is waarom de stichting de naam “dierenpiramide” heeft.

Vorige week vond ik toen ik op weg naar huis was , na het verzorgen van de paarden, deze prachtige schildpad in de bosrijke omgeving naast het oude spoor van de STAR.

Omdat ik niets over schildpadden wist, heb ik direct contact opgenomen met de Nederlands Schildpadden Opvang . Het bleek om een geelwang schildpad te gaan , een water schildpad. Dankzij RTV Noord meldde zich al snel een dierenarts die een maatje zocht voor zijn geelwang schildpad.

Het diertje was uitstekend verzorgd en had een prachtig schild. Onbegrijpelijk dus dat je een waterschildpad dumpt in het bos.

Als ik hem niet meegenomen had, dan was hij uiteindelijk uitgedroogd en doodgegaan.

Dit is wat de stichting Dierenpiramide nastreeft: t.a.t. hulp bieden aan dieren die dit nodig hebben. Hulp in wat voor vorm dan ook.

Bekijk de video

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.