Hondje Czarus zoekt een thuis om zijn oude dag door te brengen… (Update: Hond geadopteerd)

Foto: St. Vagebond

Foto: St. Vagabond

DIEREN VAN COLLEGA STICHTINGEN – Czarus is een klein reutje van ongeveer 13 jaar jong. Na bijna 2 jaar asiel leek het geluk hem toe te lachen, hij werd geadopteerd. Helaas kwam hij na 2 dagen al weer terug omdat hij blafte bij het alleen zijn.

Czarus is een hond die tijd nodig heeft om te wennen aan zijn nieuwe situatie. Hij zal zijn nieuwe baasje(s) volgen en steun zoeken. Heeft de tijd nodig om alleen te kunnen blijven. Dit zal opgebouwd moeten worden.

Momenteel verblijft hij bij een gastgezin in NL. Hij kan prima bij andere honden, katten is geen succes. Czarus kan soms happen als hij iets heel eng vindt, daarom plaatsen we hem niet bij kleine kinderen.

Czarus zoekt mensen die begrip hebben voor het feit dat hij even tijd nodig zal hebben in zijn nieuwe huis om te wennen. Het klinkt misschien raar, maar voor Czarus was het asiel bekend en vertrouwd. De mensen, geluiden, de geuren. Mensen die tijd en geduld hebben en dit ook zullen gebruiken zijn meer dan welkom te reageren.

Deze kleine man verdient het eindelijk geluk te vinden en te kunnen gaan genieten van zijn oude dag. Het is een lieverd die graag zijn best wil doen voor zijn nieuwe baasje(s). Wilt u uw best doen voor Czarus?

Hij is geënt, gechipt en gecastreerd.

Update 18 juli 2014
Vandaag kregen we het bericht dat de hond inmiddels een nieuwe baas gevonden heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.