Paarden genieten op het weiland.

SupraSTADSKANAAL – Op 26 juli, is het precies 1 maand geleden dat de opvangpaarden van de stichting verhuisden naar het weiland, dat de stichting in december vorig jaar heeft gekocht. op de foto’s is duidelijk te zien, dat ze het , al grazend, goed naar hun zin hebben op deze rustige en mooie plek. Ze kunnen hier voldoen aan hun natuurlijk ingegeven behoefte om 16 tot 18 uur per dag te grazen.

Vandaag wilde Bruno niet eens zijn bijvoeding. Deze kreeg hij omdat hij door de ziekte van Cushing vermagerde. Hij wordt , sinds 14 dagen behandeld met speciale medicatie, en hierdoor knapt hij zichtbaar op . Thibeault de grote ruin geniet van zoveel ruimte en vrijheid en trekt regelmatig een sprintje over het uitgestrekte stuk land.

Nienke de klein pony, heeft het zo goed naar haar zin, dat uitbreken deze keer niet op haar programma staat.

Ik wil de mensen bedanken die deze vorm van opvang mede mogelijk gemaakt hebben: bestuurslid Richard Boersma, die mijn initiatief volledig ondersteunde, de leerlingen en docent Mark van der Pijl van het Noorderpoort college in Stadskanaal,

Tonnie Kohl die als vrijwilliger onderhoud en technische dienst, de gehele bedrading heeft vervangen en onkruid heeft bestreden, bestuurslid Theo Klinkhamer en de fondsen en donateurs, die de realisatie en optimalisatie van het opvangproject financieel hebben ondersteund.

Anne van Lith

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.