Paarden tijdelijk verhuisd i.v.m. Oud & Nieuw

Op 30 december j.l. was he weer zover: de paarden moesten weg van het weiland waar ze staan in verband met de viering van Oud & Nieuw, want er wordt dichtbij het weiland erg veel carbid en vuurwerk afgeschoten.

Paardentaxi Drenthe was stipt op tijd en de paarden (Thibeault, Bruno en pony Nienke) stonden snel op de trailers. Thibeault was wat onrustig, maar kalmeerde al gauw tijdens de rustige rit naar Froombosch waar zich pensionstal ” de Groen Heerd” bevindt . Eigenares Mickey stond de paarden al op te wachten ,en de dieren lieten zich rustig naar  ruime en schone stallen brengen. Een korte bezichtiging bevestigde eigenlijk wat ik al wist: de dieren die hier verzorgd worden hebben het goed. De paarden oogden zeer levendig en de stallen zijn schoon. De aanwezige dieren zijn goed doorvoed ( inclusief 3 prachtige kippen) en ook gewend aan de aandacht van mensen. Ik liet de paarden  met een gerust hart achter.

De paarden hebben het allemaal uitstekend doorstaan en werden op 1 januari, rond het middaguur weer teruggebracht door de eigenaren van de Paardentaxi Drenthe. In alle rust stonden ze op de paddock : terug van weggeweest. Bij deze dank aan zowel de Paardentaxi als  pensionstalling “de Groene Heerd ” voor hun uitstekende dienstverlening waar het de zorg voor de paarden betreft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.