Wie wordt Knoalster van het jaar? | De kandidaten

Op initiatief van redacteur Paul Abrahams van het weekblad de Kanaalstreek wordt voor de derde keer de verkiezing van de ‘Knoalster van het jaar’ gehouden.

+2 MEER

De genomineerden zijn in willekeurige volgorde: Jolanda Robben, Anne van Lith, Henk van der Klok, Ben Schomaker en Krijn Verweij.

De lezers van de Kanaalstreek kunnen tot en met maandag 31 december 24.00 uur stemmen op één van de kandidaten.

Lezers die een stem hebben uitgebracht, maken kans om een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro in de wacht te slepen. De prijs is aangeboden door supermarktmanager Roelof Gort van Albert Heijn in Stadskanaal.

Wie vindt u de meest geschikte kandidaat om deze eervolle prijs te winnen? Hieronder leest u waarom deze vijf kandidaten kans maken op de titel.

Onder de vijf portretten van de genomineerden kunt u uw stem uitbrengen.

Jolanda Robben

Jolanda Robben is verkozen tot de beste bibliothecaris van Nederland. Met een enorme liefde voor het vak, haar ongekende drive en werklust rust ze niet voor alle Groningse kinderen de bibliotheek en de collectie ontdekken.

Anne van Lith

Voorzitter Anne van Lith van stichting Dierenpiramide is 25 jaar zeven dagen per week in touw met het opvangen, verzorgen en beschermen van huisdieren die om wat voor reden dan ook nergens anders kunnen worden opgevangen.

Krijn Verweij

Krijn Verweij is de grote aanjager van het G-voetbal in Stadskanaal en van de Freddie Pranger Memorial, één van de grootste G-voetbaltoernooien van het land. Nu ook actief om het walking football voor 60 plussers te promoten.

Henk van der Klok

Henk van der Klok heeft gewandeld van Stadskanaal naar Jeruzalem zonder één cent op zak. Ook geen creditcard. Tijdens zijn 6000 kilometer lange wandeling heeft hij geld ingezameld voor een weeshuis op de grens van Thailand en Birma.

Ben Schomaker

Voorzitter Ben Schomaker van Plaatselijk Belang Musselkanaal is met hart en ziel dagelijks in touw om te zorgen dat de bestaande voorzieningen behouden blijven en dat de leefbaarheid van zijn dorp op peil blijft en nog liever: wordt verbeterd.

Kijk voor meer informatie over de kandidaten op verkiezing Knoalster van het jaar 2018

Bron: https://kanaalstreek.nl/2018/12/17/wie-wordt-knoalster-van-het-jaar—de-kandidaten

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.