Goed huis gezocht voor hoogbejaarde Jackie….(Update: dier is geplaatst)

JackieSTADSKANAAL – Er wordt een goed huis gezocht voor Dzeki (Jackie/Jack). Het is een 12 jarige senior die in het asiel in Polen terecht kwam nadat zijn vrouwtje was opgenomen in een verpleeghuis. Momenteel logeert hij bij een gastgezin in NL, met andere honden en een kat.

We denken dat Dzeki ook wel bij kinderen zou kunnen, wel wat oudere kinderen met het oog op de leeftijd van Dzeki zelf.

Dzeki gaat graag mee wandelen en loopt best netjes aan de riem en hij kan een paar uurtjes alleen blijven (met behulp van Kong). Gaat nog vrij gemakkelijk een trap op, hoewel het naar beneden komen soms wat minder elegant gaat.

Het is een echte lekkerbek, een lieverd en aanhankelijk. Kijkt altijd droevig uit zijn ogen ook al gaat zijn staart altijd als een propeller in het rond. We zoeken een plekje met tuin waar hij lekker in rond mag scharrelen. Zijn schouders zijn 45 cm hoog en hij weegt 14.1 kilo schoon aan de haak.

Deze lieverd is hartstikke tolerant naar mens en dier. Echter is het voor hem beter om een thuis te krijgen zonder andere honden. Dit omdat hij weleens kan markeren als er een andere hond/reu in huis aanwezig is.

Dzeki is geënt, gecastreerd, gechipt en zit vol smart op u te wachten.

Heeft u belangstelling voor deze senior en wilt u hem nog een mooie oude dag bezorgen, stuur dan een mail naar vagabond-pets@outlook.com of mail naar info@vagabond-pets.com

Update
Vandaag (24-02-2015) ontving stichting Dierenpiramide de volgende mail over bovenstaande hond: “Deze week heeft Dezki eindelijk een vaste plek gekregen en wel bij Marlies van de stichting Animal Sanctuary. Het honndje verbleef al geruime tijd bij Jeannette die als gastgezin fungeerde voor het oude hondje. Jammer genoeg vertoonde hij markering gedrag als Jeannette naar haar werk toe moest, en dus zat ze nu met 2 plassende reuen, want ze zorgt ook al 14 maanden voor Heaven, die door medische oorzaken zijn plas niet kan ophouden. Begrijpelijk dat deze situatie voor Jeannette niet houdbaar was. Anne heeft haar in contact gebracht met Marlies en haar is gevraagd of ze Dzeki permanent kon opvangen en het antwoord was positief. En dus reed Ellen, samen met Jeannette op maandag 23 februari, naar het Duitse plaatsje Dheten, waar Marlies haar stichting heeft ondergebracht. En zo kreeg dit lieve hondje een goede nieuwe start bij Marlies en haar andere dieren. Geen financiële belemmeringen, geen rapporten, geen vergaderingen, geen evaluaties of regeltjes: deze 3 stichtingen, de stichting vagabond pets, de stichting Animal Sanctuary en de stichting Dierenpiramide losten samen in zeer korte tijd en toch nijpend probleem op, want onzindelijke dieren zijn eigenlijk niet te plaatsen, zeker niet op de een hoge leeftijd. Jeannette, Marlies en Ellen heel veel dank voor jullie inzet voor deze lieve hond! Ik hoop dat we samen nog vaker dit soort oplossingen vinden! “

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.