Startshop project Noorderpoortcollege ondersteunt stichting Dierenpiramide

SupraSTADSKANAAL – Op donderdag 16 april kwamen 40 leerlingen en 3 docenten van het Noorderpoort college naar het weiland aan de Semsstraat in Stadskanaal om het weiland op te knappen, dat de stichting Dierenpiramide heeft gekocht voor de opvang van de paarden van de stichting.

Van 9.00 u tot 12.00 u zette ieder zijn beste beentje voor. De bramenstruiken werden verwijderd, onkruid werd weggehaald en oude takken werden opgeruimd. Ook zijn er voorbereidingen getroffen om de afrastering geheel te vervangen. Dit gebeurde allemaal onder een fraaie voorjaarszon.

Ook raadslid Theo Klinkhamer (tevens bestuurslid van de stichting Dierenpiramide) zette zijn beste beentje voor. Ook dank aan vrijwilliger Tonnie Kohl, die samen met de docenten een stukje begeleiding gaf aan de leerlingen, en voor de benodigde materialen had gezorgd.

We willen tevens de stichting Dierenlot bedanken voor de gift om dit project mogelijk te maken. Recentelijk hebben we ook een benificiant bord opgehangen aan de nieuwe kattenren / dierenspeelplaats die eveneens is mogelijk gemaakt door steun van de stichting Dierenlot.

Ook dit jaar heeft de stichting weer meegedaan met NL Doet, en dit resulteerde o.a. in het opknappen van de kattenverblijven. Natuurlijk ook onze dank voor de vrijwilligers die hier aan hebben meegewerkt!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.